Українська прибиральниця в Чехії випадково створила шедевр на $910 тисяч. ФОТО

8
17
Українська прибиральниця в Чехії випадково створила шедевр на $910 тисяч. ФОТО
Після чергового вечірнього прибирання 60-річна українка Василина забула заховати візок із засобами для чищення. А наступного дня це стало сенсацією серед відвідувачів галереї.

Твір мистецтва вже оцінили в 21 мільйон чеських крон (більше $910 тисяч). Спочатку керівництво Національної галереї хотіло прибрати візок, але великий інтерес відвідувачів змінив їхні плани. Про це повідомляє рбк-ua.

У галереї вирішили зберегти роботу на виставці, оскільки вона точно відображає той час, в якому ми живемо. При цьому українку похвалили
за талант, і підняли зарплату до 85 крон (3,68 долара) на годину.

Кілька благодійників і колекціонерів мистецтва проявили інтерес до нової роботи. Серед них Карел Янечек, який хоче придбати візок для прибирання для одного зі своїх партнерів. Поточна пропозиція - 21 мільйон чеських крон (910 тисяч доларів).

Користувачі соцмереж запропонували керівництву галереї замість збільшення зарплати українці, продати твір мистецтва, а виручені кошти віддати їй.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо перед мистецькою галереєю насре корова, то точно также вони будуть задумчиво стояти і вважати цю лєпьошку за витвір мистецтва
Відповісти
Ну а якже справжні поціновувачі мистецтва вони такі.
Відповісти
Мабудь, людство деградує.
Відповісти
Чи то собі галерею відкрити...Це походу місце де лохі з грошима і комплексом неповноцінності міряються пипками,щоб відчути свою значимість...Ось вона- тєма!))))
Відповісти
Если насрать перед дверью втихаря. Это акция. Если насрать и предупредить, это перформенс. Ге то так :-)
Відповісти
Їбать коментатори ідіоти
https://scontent.fiev1-1.fna.fbcdn.net/.../119941193...
Відповісти
Їбать ти розумний
Відповісти
Все набагато простіше.
Всі люди, які стоять і з розумним виглядом пробують знайти в візку якийсь сокровенний і глибокий сенс - переважно просто "циркачі", які хочуть здаватися модними, знаючими, в тренді і т.д. Але в тому абсолютно нічого не розуміють.
А стосовно чувака, який хоче купити візок за лям долларів? Пфф. Почитайте про те, як відмиваються гроші за допомогою отаких от "витворів мистецтва".
Навіть якщо візок продадуть, то тітка грошей не побачить - 100%.

А взагалі, здається шо новина - фейк. Але нехай буде.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні