Підлітки до смерті побили безхатьків через 200 грн. ФОТО

1
-2
Підлітки до смерті побили безхатьків через 200 грн. ФОТО
У Львові підлітки 16 і 18 років жорстоко побили до смерті двох бездомних людей. Один помер ще на місці злочину 12 вересня, інший помер в лікарні від травм. Про це повідомляє Соцпортал.

Жертв знайшли 12 вересня в покинутій будівлі на вулиці Богдана Хмельницького. Один бездомний, 70-річний чоловік, в момент прибуття правоохоронців вже був мертвий. Другого чоловіка, віком 66 років, доставили до лікарні, де він пролежав у комі в реанімації, а потім помер.

Поліція встановила, що до нападу причетні 16-річний львів'янин та 18-річний житель Жовківщини. Підлітки протягом трьох днів знущалися над бездомними, які облаштувалися в покинутій будівлі. Хлопці били літніх чоловіків металевими трубами і дерев'яними ніжками від меблів, обливали їх моторним маслом і обсипали сухою будівельною сумішшю. Вони вимагали від бездомних дати їм 200 гривень, а свої дії знімали на телефони.

"Пацієнт 66 років поступив до нас тиждень тому, після побиття. Був доставлений швидкою допомогою в критичному стані з загрозою для життя: ознаками травматичного пошкодження і домінуючою центрально-мозковою травмою. Боротьба за життя та інтенсивна терапія не дали результатів, динаміка була негативною. На тлі важкої церебральної недостатності пацієнт помер. Причиною смерті стала черепно-мозкова травма, несумісна з життям, — сказала завідуюча відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Львівської клінічної лікарні швидкої допомоги Наталія Матолінець.

У зв'язку з вбивством поліція відкрила кримінальну справу за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, становить до десяти років позбавлення волі. Однак з огляду на загибель другого потерпілого, міра покарання може скласти від 15 років до довічного ув'язнення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Впаяти недоміркам по 15 років !!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні