--> Інвестиції, стратегія розвитку, здоров`я лучан: назвали пріоритети «СВІДОМИХ» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Інвестиції, стратегія розвитку, здоров`я лучан: назвали пріоритети «СВІДОМИХ»

0
0
Інвестиції, стратегія розвитку, здоров`я лучан: назвали пріоритети «СВІДОМИХ»
У передвиборчій програмі Громадянського Руху "СВІДОМІ" – 10 основних пунктів. Про них коротко розповів лідер Руху Андрій Покровський в інтерв'ю ІА "Конкурент".

Із його слів, основою всієї програми є покращення побуту лучан.



"Якщо коротко, то це, безперечно, те, про, що я завжди кажу: ми потребуємо покращення інвестиційного клімату, аби заводити сюди зовнішніх інвесторів та зберегти внутрішніх інвесторів, створювати нові робочі місця, аби забезпечити роботою не тільки всіх, хто мешкає у Луцьку, а й тих, хто хоче сюди переїхати", – наголосив Андрій Покровський.

Також, зауважив він, важлива стратегія розвитку міста, тобто треба розуміти, куди рухатися.

"У пріоритетах також – здоров'я лучан: ми маємо все зробити, аби покращити і профілактику, й лікування. Щодо побутових питань, то важлива організація руху транспорту, реконструкція стратегічних вулиць міста. Концептуально я хотів би, щоби за п'ять років лучани дійсно побачили, що місто змінюється на краще, що нашій команді це вдається", – зазначив Андрій Покровський.

Дивіться розмову повністю за посиланням: Андрій ПОКРОВСЬКИЙ: «Я би хотів, щоб через 30 років кияни мріяли жити у Луцьку»

Нагадаємо: Громадянський Рух "СВІДОМІ" провів відкритий набір кандидатів у депутати Луцькради, сформувавши прозорий список. Туди увійшли підприємці, лікарі, освітяни та інші фахові люди з різних галузей. 15 вересня "СВІДОМІ" представили кандидатів у депутати до Луцької міської ради. У списку – 42 особи. Разом із цим за посаду Луцького міського голови від "СВІДОМИХ" боротиметься Алла Надточій, чию кандидатуру затвердили під час конференції Руху. Також представили кандидатів у депутати до Боратинської сільської ради. У списку – 16 осіб.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні