--> ВООЗ схвалила лікування коронавірусу травами: шукайте полин | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ВООЗ схвалила лікування коронавірусу травами: шукайте полин

3
3
ВООЗ схвалила лікування коронавірусу травами: шукайте полин
Поки ВООЗ не назвала конкретні лікарські препарати, але попередньо в Африці повідомляли про ефективність напою з полину.

Вчені припустили, що трави можуть бути потенційним методом лікування коронавірусної хвороби та інших вірусних захворювань. Повідомлення про схвалення протоколу опублікували на офіційному сайті ВООЗ.

Примітно, що це сталося через кілька місяців після того, як президент Мадагаскару популяризував напій на основі полину, який також застосовують у лікуванні малярії, однак тоді його пропозицію світові вчені розкритикували, пише Свобода UA.

Офіційно експерти ВООЗ схвалили протокол III фази клінічних випробувань фітотерапії для лікування COVID-19, а також створення комісії з моніторингу даних і безпеки лікувальних трав.

«Фаза III клінічних випробувань буде мати вирішальне значення для повної оцінки безпеки та ефективності нового медичного препарату», - йдеться в заяві ВООЗ.

Якщо такий продукт медицини виявляється безпечним, ефективним з гарантованою якістю, ВООЗ рекомендуватиме його для прискореного, великомасштабного місцевого виробництва.

Цікаво, що Проспер Тумусіме - регіональний директор ВООЗ не згадав конкретно мадагаскарський напій COVID-Organics, який, до слова, вже почали продавати в кілька інших країн, в основному в Африці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага ,всі зараз кинуться пити полин.Від сильно настояного може криша поїхати,з полином треба обережно,писаки не баламутьте людей,а то наробите біди!
Відповісти
Це Ви не пишіть дурниць..В правильній пропорції полин дійсно допомагає боротися з вірусними захворюваннями...Я ,особисто ,приймаючи настойку полину для профілактики не захворіла на ковід..Хоча була в контактах із хворими...Так що, все правильно пишуть
Відповісти
Ага ,всі зараз кинуться пити полин.Від сильно настояного може криша поїхати,з полином треба обережно,писаки не баламутьте людей,а то наробите біди!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні