Багатодітній родині із Луцька подарували будинок під Луцьком. ФОТО

0
3
Багатодітній родині із Луцька подарували будинок під Луцьком. ФОТО
У липні поточного року під час приїзду на Волинь до Президента України Володимира Зеленського звернулася багатодітна мама з Луцька, що виховує восьмеро дітей на 17-ти квадратних метрах. Президент України, вислухавши жінку, відповів, що допоможе їй із житловою проблемою.

21 вересня 2020-го року подружжю Ольги та Ростислава Калити директор Львівського будівельного управління компанії ТОВ «Автомагістраль-Південь» Андрій Окрепкий та керівник компанії ЖК «Сімейна фортеця» Олександр Князєв вручили ключі та пакет документів на помешкання, що розташоване в с.Боратин Луцького району, повідомив голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

Компанія «Автомагістраль-Південь», придбала для родини новозбудований будинок та виділила кошти на проведення внутрішніх ремонтних та оздоблювальних робіт будівлі, в якій є вітальня, кухня, 4 спальні кімнати та дві ванних кімнати. Обласна державна адміністрація допомогла з пошуком будинку та після завершення ремонтних робіт облаштує приміщення необхідними меблями.

Керівник компанії забудовника ЖК «Сімейна фортеця» взяв зобов’язання завершити ремонтні роботи упродовж місяця.












Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні