--> Російський онлайн-магазин продає в Україні одяг із зображенням Путіна. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Російський онлайн-магазин продає в Україні одяг із зображенням Путіна. ФОТО

2
-6
Російський онлайн-магазин продає в Україні одяг із зображенням Путіна. ФОТО
21 вересня в Україні запрацював інтернет-магазин Wildberries.ua, який продає одяг із зображенням Путіна та символікою СРСР.

Вайлдберіз - один з найбільших російських онлайн-ритейлерів. Хоча в описі Wildberries.ua значиться, що компанія зареєстрована у Варшаві. Насправді ж, це російський проєкт, його засновник - Тетяна Бакальчук, одна з найбагатших жінок РФ, - пише Ain.

У виданні зазначили, що клієнтам в Україні доступно більше 3 млн найменувань товарів, серед яких - продукція російських компаній. Клієнти інтернет-магазину зможуть отримати замовлення у 8 тис. партнерських точках видачі або ж кур'єрською доставкою додому. Серед партнерів інтернет-магазину служби доставки Meest та Нова Пошта.

Український блогер Антон Ходза гостро відреагував на продаж футболок з президентом РФ, символікою Росії та СРСР на сторінці у Facebook.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну й як жити далi???
Відповісти
Нехай під тим фейсом допишуть "***ло, ла-ла-ла"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні