--> Чоловік квадрокоптером намагався переслати наркотики в СІЗО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік квадрокоптером намагався переслати наркотики в СІЗО

0
4
Чоловік квадрокоптером намагався переслати наркотики в СІЗО
У Києві поліцейські затримали чоловіка, який за допомогою квадрокоптера намагався переслати наркотики затриманим в СІЗО. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Вчора близько 15-ї під час патрулювання території поблизу слідчого ізолятора на вулиці Дегтярівській правоохоронці помітили підозрілого чоловіка. Під час перевірки у нього виявили квадрокоптер та речовини, схожі на наркотичні. Затриманий за допомогою квадрокоптера намагався перекинути наркотичні засоби на територію СІЗО", — йдеться в повідомленні.

Поліцейські вилучили у порушника більше 40 пакетів з ймовірно наркотичною речовиною та кілька пластинок з таблетками. Також вони вилучили у нього мобільний телефон і дрон. Як з'ясувалося, чоловік раніше був судимий за майнові злочини і перебував у розшуку поліції Київської області через наркотики.

У поліції відкрили кримінальне провадження за виробництво, зберігання та перевезення наркотиків. Чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні