--> Волинянину загрожує до п’яти років в’язниці за побиття поліціянта | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянину загрожує до п’яти років в’язниці за побиття поліціянта

0
-2
Волинянину загрожує до п’яти років в’язниці за побиття поліціянта
Ввечері 21-го вересня 46-річний мешканець Володимира-Волинського, вдарив поліцейського, який намагався розборонити бійку.

Про це повідомляє поліція Волині.

Так, під час патрулювання на вулиці у Володимирі-Волинському наряд поліції помітив, як невідомі вчиняють бійку. Поліцейські втрутилися в ситуацію. Під час з’ясування обставин конфлікту, один із учасників бійки, 46-річний місцевий житель, вдарив співробітника управління поліції охорони.

Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків, триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні