--> Волинянці терміново необхідна фінансова допомога на лікування. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянці терміново необхідна фінансова допомога на лікування. ФОТО

0
-5
Волинянці терміново необхідна фінансова допомога на лікування. ФОТО
До редакції БУГу звернувся житель села Поромів Іваничівського району Олександр Мисливець. В його дружини на фоні цукрового діабету виникла шлунково-кишкова кровотеча. Чоловік каже, за декілька днів на лікування Надії вичерпали всі фінансові ресурси сім’ї, тому вимушений звертатися до небайдужих людей із проханням допомогти матеріально.

За словами Олександра, у його дружини Надії Петрівни Мисливець внаслідок цукрового діабету відкрилась трофічна виразка на нозі близько трьох місяців тому. Жінку лікували своїми силами під наглядом місцевого лікаря. Проте три дні тому їй раптово погіршало і Надію Петрівну доставили до хірургічного відділення Нововолинської лікарні.

21-го вересня вночі вона потрапила до реанімації у важкому стані – на фоні цукрового діабету відкрилась шлунково-кишкова кровотеча.

Олександр Мисливець каже, всі кошти, які мав: пенсію та ліміти на кредитках на лікування вже вичерпав, діти допомогли, чим змогли, але цього все одно не вистачає.

“Не знаю, що вже далі робити. Лікарі поки нічого не кажуть, стан стабільно важкий. Вона не могла зрозуміти де вона і навіщо підключена до крапельниць. Я вже витратив пенсію, з кредиток познімав… “, – зізнається Олександр Мисливець.

Олександр Мисливець прохає усіх небайдужих допомогти їм матеріально. За його словами, щодня на лікування дружини витрачається в середньому 700-750 гривень.

Допомогти можна, переказавши кошти на номер карти ПриватБанку 5168 7574 1563 0153 Олександр Мисливець

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні