--> В Україні збільшать фінансування освіти на 34 мільярди гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні збільшать фінансування освіти на 34 мільярди гривень

0
-1
В Україні збільшать фінансування освіти на 34 мільярди гривень
У проєкті Державного бюджету України на наступний рік запланували збільшити фінансування освіти на 34 млрд грн. Загальний бюджет, якщо не враховувати місцевий, становить 173,8 млрд грн. Про це повідомили на сайті Кабміну.

Тимчасово виконуючий обов'язків міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет висловив сподівання, що після ухвалення обласних бюджетів, загальний фонд зросте ще мінімум на 100 млрд грн.
У проєкті Держбюджету вже передбачено 102,5 млрд грн для виплат заробітної плати працівникам освіти, що на 21,2 млрд грн більше порівняно з минулим роком.
За словами Сергія Шкарлета, наступного року зарплата зросте майже на 30%.
Субвенція на Нову українську школу складає 1,4 млрд грн.

"На наступний рік передбачили нову субвенцію для закладів освіти на боротьбу з пандемією коронавірусу. У проєкті бюджету на ці заходи закладено один мільярд гривень. МОН працює над тим, щоб збільшити суми видатків на освіту", – повідомив т.в.о. міністра освіти і науки України.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні