--> Судитимуть чоловіка, який розбещував 13-річних школярок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судитимуть чоловіка, який розбещував 13-річних школярок

0
2
Судитимуть чоловіка, який розбещував 13-річних школярок
Київською місцевою прокуратурою №7 скеровано до суду обвинувальний акт відносно 50-річного чоловіка, який підозрюється у розбещенні двох 13-річних дівчат та виготовленні фото- та відеоматеріалів порнографічного характеру за участі однієї з них, повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури.

Обвинувачений познайомився з потерпілими у магазині. У подальшому чоловік почав спілкуватися з школярками за допомогою смс-повідомлень, а через деякий час запросив їх до себе додому, де схиляв до вживання алкогольних напоїв, наркотичних засобів, демонстрував відеозаписи зі сценами зоофілії та схиляв до вступу в статевий контакт.

«Крім цього, впродовж декількох місяців підозрюваний продовжував розбещення однієї з дівчат та схиляв її до надання послуг сексуального характеру іншим особам. З цієї метою він зареєстрував потерпілу на одному із сайтів секс-знайомств, де від її імені вів переписки з чоловіками, відправляв їм фотографії оголеної малолітньої дівчинки та пропонував надання нею послуг сексуального характеру за грошову винагороду», – зазначили в прокуратурі.

Зловмисник перебуває під вартою. За вчинене йому загрожує до 12 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні