--> На Рівненщині п'яний депутат збив дівчат на мопеді, одна загинула | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Рівненщині п'яний депутат збив дівчат на мопеді, одна загинула

2
-1
На Рівненщині п'яний депутат збив дівчат на мопеді, одна загинула
П'яний 59-річний депутат сільради збив дівчат, які їхали на мотоциклі у селі на Рівненщині. 20-річна Валентина, яка була за кермом, загинула на місці. Її 15-річна подруга перебуває у лікарні з численними травмами.

Школярка розповіла, що водій, з яким вони зіткнулися, виїхав їм назустріч і не лише не гальмував, а навпаки — сміючись, додав швидкості, передає ТСН.

"Він виїжджає на зустрічну — нашу смугу, сміється і додає швидкість, ми вивертаємо в інший бік і на гальма, а він назад нам виїжджає, навіть не гальмує", — розповідає постраждала Наталя Шматюк.

Це підтверджують і очевидці трагедії. Один із них, Анатолій, їхав позаду позашляховика і все бачив. Каже, депутат вискочив дівчатам на зустріч. Вони злякалися і хотіли оминути. Зачепив він їх на їхній стороні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Депутат-камікадзе... Шкода що не в стовп!
Відповісти
Вы реально понимаете что происходит в Украине?!
Мне кажется нам подсовывают какие то не настоящие новости и мы часто не получаем информацию из первоисточника.
Перебрав множество источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что СМИ дают хоть какую то реальность в которой пребываем.
Очень важно в современном мире отбирать реальные СМИ.
Вот еще одна топовая статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/tochni-prognozi-dlya-ukra%D1%97ni-ta-rosi%D1%97/

Надеюсь Вам станет полезной.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні