Фокін пропонує створити в ОРДЛО тимчасовий уряд

3
-5
Фокін пропонує створити в ОРДЛО тимчасовий уряд
Перший заступник голови української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо Донбасу Вітольд Фокін для проведення місцевих виборів в окремих районах Донецької та Луганської областей пропонує створити на цій території тимчасовий уряд. На його думку, він має бути міжнародним.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Фокін підкреслив, що це суто його особиста думка, та зазначив, що не розуміє, чому місцеві вибори скасували в підконтрольних районах Донбасу. За його словами, йому складно пояснити цей момент "контрагентам по переговорам".

"Перш ніж проводити вибори в ОРДЛО, треба забезпечити безпеку. Тут немає питань. Але в який спосіб забезпечити, це мають керівники країни думати. Як один із способів я запропонував використовувати мандат Ради безпеки ООН і створити тимчасовий уряд на тих територіях, які зараз не підконтрольні Україні", - заявив Фокін.

Він також уточнив, що це має бути міжнародний уряд.

Нагадаємо, раніше Фокін заявляв, що на Донбасі неможливо буде провести вибіркову амністію. На його думку, вона має бути загальною, але це не означає можливість уникнути покарання для злочинців, ґвалтівників і вбивць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай він свої утопічні думки тримає при собі! Взяли отого "генія думки" в ТКГ для створення проблем для України!!!
Відповісти
Ага,тобто признати ордло,що б з росії зняти санкції! Цирк з клоунами продовжує існувати.
Відповісти
і навіщо того пронафталіненого шкарбана витягнули з шафи ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні