Масові звільнення: у гуртівні ПАККО звільнили понад 70 людей

0
5
Масові звільнення: у гуртівні ПАККО звільнили понад 70 людей
До редакції Волинь 24 надійшов лист від Оксани, колишньої працівниці ПАККО на вул. Ковельській.

Жінка повідомила, що близько місяця тому її та ще близько 70 працівників звільнили. Керівництво це прокоментувало тим, що компанія збанкротувала.

Замість обіцяних 5 тисяч зарплати, Оксані виплатили компенсацію сумою всього лише 984 грн. З того часу ніхто з працівників не отримав ні копійки. В середньому, за липень, компанія заборгувала близько 5 тисяч кожному з них.

Після отримання розрахунків та довідок про доходи, працівники були неприємно здивовані. Виявилось, що у людей зникло майже 100 робочих годин, а згідно з документами вся сума ніби виплачена.

Подібна ситуація відбувається по всій мережі ПАККО та Вопак. Жінка особисто спілкувалась з працівниками з Івано-Франківської та Львівської областей з аналогічною проблемою.

Компанія не відповідає на звернення та не виходить на контакт, а люди сидять без копійки.

Деталі згодом.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні