Чоловіча зрада: чому чоловіки зраджують?

0
10
Чоловіча зрада: чому чоловіки зраджують?
Психологи, що пояснюють причини чоловічих зрад, нерідко говорять про відповідальність чоловіків за мінливість виду в природі, при тому, що жінки відповідають за збереження нових ознак і виживання виду. Близько 25% жінок зраджують своїм чоловікам у фантазіях. Серед чоловіків відсоток “фантазійних” зрад близько 13%, зате чоловіки частіше воліють зраджувати у реальному житті, пише foka.com.ua.

Що ж штовхає чоловіків на зраду?

Нова любов. Ця причина зради характерна як для чоловіків, так і для жінок. Якщо існуючі відносини є раціональними, необхідними або вимушеними, якщо причиною шлюбу була вигода чи страх самотності, і тут відбувається зустріч Любові, то – знову виникла закоханість стає причиною зради. Нові мрії і надії захоплюють, але далеко не факт, що їм судилося збутися.

Емоційна ізоляція. Чоловіка не оцінили по достоїнству, він шукає порозуміння і не знаходить його в існуючих відносинах з жінкою. Тоді він зраджує – в надії отримати те, що шукає, на стороні.

У ваших стосунках багато сварок і конфліктів. Іноді чоловіки зраджують, тому що жінка, з якою він перебуває у відносинах, його постійно критикує і оскаржує його думку. Чоловік сподівається, що інша жінка підкориться йому, і він буде лідером у відносинах, де існує боротьба за владу!

Жінка мрії. Можливо, у взаєминах з жінкою чоловік не міг реалізувати всі свої сексуальні фантазії, і йому завжди чогось не вистачало. Він зустрів (як йому здається) жінку своєї мрії і хоче перевірити сексуальну сумісність.

Помста – коли чоловік відповідає зрадою на зраду. Або це може бути помста і бажання заподіяти біль всьому жіночому роду за образу на матір чи за те, що колись його покинула кохана дівчина.

“Погана” спадковість: син повторює дії батька, наслідуючи його.

Минулі зради. Якщо жінка пробачила чоловікові зраду, яку він здійснив раніше, дуже ймовірно, що зрада повториться. Жінкою рухає страх втрати, а чоловіком – безкарність.

Гострі відчуття. Заборонений плід солодкий! На зраду чоловіка спонукає ризик і потяг до небезпеки бути викритим. Гострі відчуття – це потреба психіки, яку насправді можна задовольнити не зрадою, а спільним захопленням. І задоволення буде в рази більше. Зрада для такого чоловіка – це втеча від нудьги, монотонності і рутини.

Вибір. Іноді чоловік зраджує просто тому, що у нього є вибір. Чоловікам не так часто, як жінкам, пропонують зайнятися сексом. Коли інша жінка пропонує секс, не кожен чоловік зможе відмовити.

Сексуальна незадоволеність.
Коханка, як джерело нових емоцій і чуттєвих насолод. Сексуальні стосунки втратили яскравість, і хочеться нового еротичного досвіду і сексуальних відчуттів. Якщо темперамент і “сміливі” сексуальні фантазії чоловіки не знаходять задоволення у відносинах з однією жінкою, то він буде втілювати їх з коханкою на стороні.

Жага влади. Прагнення комусь подобатися, отримувати компліменти і чути захоплення. Зрада для такого чоловіка – показник його чарівності, а його реальна самооцінка дуже низька. Бажання самоствердитися за рахунок численних сексуальних зв’язків говорить про те, що чоловік інфантильний, і не готовий до серйозних стосунків.

Втеча в секс. Замість того, щоб вирішувати конфлікти у відносинах, психологічно незрілий чоловік віддає перевагу втекти від них, перебираючи сексуальних партнерок.

Причини, з яких чоловіки зраджують, можуть бути і більш складні, ніж ті, що описані вище. Може бути комбінація причин. Проте, жодна з них, не виправдовує обману і зради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні