На Волині поліцейські затримали дачного злодія

0
-1
На Волині поліцейські затримали дачного злодія
Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні крадіжок та судом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Зловмисникові загрожує, зокрема, до шести років позбавлення волі.

Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.

Співробітники поліції Володимира-Волинського під час оперативного відпрацювання дачного масиву затримали раніше судимого 31-річного чоловіка без постійного місця проживання.

Правоохоронці встановили, що громадянин причетний до вчинення низки крадіжок із дачних будинків.

Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні трьох злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, поєднану із проникненням. Суд обрав зловмисникові запобіжний захід – тримання під вартою.

Нагадаємо, що у Іваничівському районі поліція затримала 33-річного жителя Нововолинська, котрого обґрунтовано підозрюють щонайменше у вчинені п’яти крадіжок із дачних будинків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні