COVID-дисиденти мітингували у Дюсельдорфі

0
7
COVID-дисиденти мітингували у Дюсельдорфі
У Дюссельдорфі пройшла акція противників обмежувальних заходів, введених владою в ході поширення коронавірусу SARS-CoV-2. У неділю, 20 вересня, перед будівлею ландтагу найбільшою за кількістю жителів федеральної землі Північний Рейн - Вестфалія зібралися кілька тисяч COVID-дисидентів, передає DW, інформує УНН.

Поліція не проводила оцінку числа демонстрантів, але повідомляє про значно меншу кількість учасників, ніж заявлені організаторами 10 тисяч людей.

За даними агентства epd, в центрі Дюссельдорфа зібралося до 4 тисяч противників антикоронавірусних заходів. Місцеве видання RP Online пише про приблизно 4500 учасників.

Деякі активісти тримали райдужні прапори і плакати, на яких закликали обніматися, а не дотримуватися дистанції. Паралельно в місті проводилась демонстрація на підтримку політики уряду, спрямованої на стримування пандемії. У ній було заявлено участь 500 осіб.

Обидві акції, за даними поліції, пройшли спокійно. За існуючими на даний момент правилами, учасникам демонстрацій не потрібно надягати захисні маски, але вони повинні дотримуватися дистанції в 1,5 м. Під час акції COVID-дисидентів організатори зі сцени закликали до дотримання соціальної дистанції.

Інститут імені Роберта Коха
повідомив, що за минулу добу в Німеччині виявлено 1 345 нових випадків зараження коронавірусом, що викликає пневмонію COVID-19, напередодні цей показник був рекордним з квітня — майже 2300. Число виявлених випадків зараження в Німеччині з початку пандемії коронавірусу, за даними RKI , становить 271,4 тисячі. Від наслідків зараження SARS-CoV-2 в країні померли 9386 пацієнтів. Близько 239,8 тисячі осіб офіційно вважаються здоровими.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні