Хто в Україні отримує найбільше роботи

0
7
Хто в Україні отримує найбільше роботи
У січні-серпні роботу через Державну службу зайнятості знайшли 411 тис. громадян. З них 250 тис. українців були зареєстрованими безробітними.

Найбільше громадян роботу знайшли у сферах сільського господарства, переробної промисловості та торгівлі, повідомляє Держслужба зайнятості.

Водночас роботодавці найбільше вакансій пропонували для швачок, електромонтерів, електрогазозварників, слюсарів-ремонтників, слюсарів-сантехніків, слюсарів аварійних робіт, робітників з комплексного обслуговування і ремонту, монтерів колії, пекарів, художників.



Також роботу пропонували вчителям, вихователям, інженерам, провізорам, психологам, лікарям, економістам. Зі сфери торгівлі і послуг шукали продавців, кухарів, охоронців, офіціантів, санітарок, барменів, поліцейських.

Був попит на водіїв, бухгалтерів, фармацевтів. Також у попиті були підсобні робітники, прибиральники службових приміщень, вантажники.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні