Сільська секретарка задекларувала 12 земельних ділянок та 137 тисяч зарплати

2
-2
Сільська секретарка задекларувала 12 земельних ділянок та 137 тисяч зарплати
Секретарка сільської ради, депутатка Пульмівської сільської ради Шацького району Світлана Куць декларує 12 земельних ділянок, літню кухню, хлів, гараж та 137 тисяч гривень річної зарплати.

Про це йдеться у пості Волинь.юа.

Світлана Куць вказує, що у минулому році отримала 137 тисяч 273 гривень заробітної плати на посаді секретаря Пульмівської сільської ради. Також декларує три земельні ділянки в селі Пульмо Шацького району площами 25, 6,3 та 2, 32 соток.

Із членів сім'ї Світлана вказує чоловіка Володимира Куця. У нього у власності перебуває 9 земельних ділянок у селі Пульмо площею 25; 7,64; 53,67; 14,17; 17,53 та 20,29 сотих.

Також вказує літню кухню - 38 кв. метри, хлів – 63 кв. метри, гараж – 16 кв. метри в селі Пульмо. До слова, про транспортні засоби інформація відсутня.

Чоловік Володимир Куць декларує пенсію в розмірі 23 тисячі 393 гривень у 2019 році.

Зазначимо, що земля під забудову, в курортному селі Пульмо, вартує від 1 тисячі доларів за 1 сотку. Декларації народних обранців Шацького району рясніють десятками ділянок і здебільшого вартість купівлі чи набуття просто не вказується.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одні багататії. І ще нарікають що в нас зарплати малі.
Відповісти
на той світ підуть голі, а ділянки діти просруть....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні