--> Яку суму витратили з Фонду боротьби з COVID-19? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Яку суму витратили з Фонду боротьби з COVID-19?

0
6
Яку суму витратили з Фонду боротьби з COVID-19?
Всього в "коронавірусному фонді" було передбачено 66 млрд гривень. Міністр фінансів стверджує, що тільки 10 млрд від цієї суми витратили на будівництво доріг в країні.

Пише Кореспондент.

Міністр фінансів України Сергій Марченко озвучив суму, яка була витрачена з Фонду боротьби з коронавірусом за час карантину. Всього в Фонд було виділено 66 мільярдів гривень.

Марченко заявив, що було використано 23 мільярди, з них 10 мільярдів використано на будівництво доріг.

"Я вам скажу прості цифри. З 66 мільярдів коштів фонду навіть з дорогами використано 23. На дороги використано менше ніж 10. Питання стоїть в ефективності використання цих коштів і можливості деяких міністерств правильно розпоряджатися бюджетними витратами", - повідомив міністр фінансів.

При цьому він додав, що "багато критики" через використання коштів з "коронавірусного фонду".

Раніше повідомлялося, що в ЗСУ зафіксовано десятий летальний випадок від COVID-19. Від коронавірусу помер працівник ЗСУ у Хмельницькій області. У нього були хронічні супутні захворювання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні