--> Волинський ляльковий театр сьогодні відкриває сезон прем'єрою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський ляльковий театр сьогодні відкриває сезон прем'єрою

0
-3
Волинський ляльковий  театр сьогодні відкриває сезон прем'єрою
«Отож, 20 вересня 2020 року о 12.00 годині театр ляльок гостинно відчиняє свої двері», - повідомляють театрали. Про це йдеться на сайті установи. Пропонуємо вашій увазі нову роботу нашого колективу - прем’єру вистави «Мауглі» лауреата Нобелівської премії Редьярда Кіплінга.

«Ви матимете нагоду познайомитися з новими і цікавими героями і не лише цієї вистави, адже колектив театру постарався, щоб 45-ий театральний сезон став для вас особливим і несподіваним», - інтригують актори.

Каса театру працює щодня з 10.00 до 14.00, крім понеділка.

Крім того, на сайті повідомляється, що з 26 вересня вистави відбуватимуться щосуботи та щонеділі. Об 11.00 та о 14.00 годині.

Задля безпеки театр працюватиме з дотриманням усіх протиепідемічних норм та рекомендацій МОЗ України на період карантину. Заповненість залу становитиме не більше 50% глядацьких місць.

«Не забудьте взяти із собою захисну маску, пам’ятайте про гігієну рук та дотримуйтесь соціальної дистанції», - йдеться на сайті театру.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні