--> У Луцьку обговорили зміни до законопроекту про військову службу у резерві | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку обговорили зміни до законопроекту про військову службу у резерві

1
-9
У Луцьку обговорили зміни до законопроекту про військову службу у резерві
19 вересня у стінах Луцької міської ради відбулась зустріч секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови Григорія Пустовіта із Іваном Тимочком, головою ради резервістів Сухопутних військ Збройних сил України.

Про це повідомляють на веб-сайті Луцької міськради.

Під час зустрічі присутні обговорили прийняті Верховною Радою України у першому читанні законопроекти № 3553 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань виконання військового обов’язку та ведення військового обліку» та № 3554 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо окремих питань забезпечення організації виконання військового обов’язку в особливий період».

Повідомляється, що законопроект № 3553 від 28.05.2020 передбачає запровадження особливого виду військової служби – військової служби за призовом осіб із числа резервістів в особливий період, та визначає порядок його організації та проведення. Для осіб, які призиваються, він передбачає трудові, освітні гарантії та гарантії соціально-правового захисту. Іван Тимочко додав, що цей законопроект основним акцентом ставить уніфікацію військової служби в резерві.

Посадовці обговорили нововведення, що пропонуються у законопроекті, а також нюанси їх реалізації на місцях.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото посад понапридумували, ніякий бюджет таких пузатих трутнів не прокормить.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні