--> У Луцьку з'явився сучасний спортивний майданчик. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку з'явився сучасний спортивний майданчик. ФОТО

1
-22
У Луцьку з'явився сучасний спортивний майданчик. ФОТО
Радник міського голови Ігор Поліщук та заступник міського голови Костянтин Петрочук разом із директором департаменту сім’ї, молоді та спорту Володимиром Захожим завітали на відкриття нового спортивного майданчика на вулиці Володимирській, 95а.

Про це повідомляють на веб-сайті Луцької міськради.

Цей спортивний майданчик став вже 13-м полем із штучним покриттям, відкритим у місті за останні 3 роки. Його покриття – поліуретан, м’яке та витривале водночас забезпечить комфорт діток, що займатимуться тут спортом, та гратимуть у такі ігри як футбол, волейбол, баскетбол.

«Орієнтовно два роки тому один із мешканців тутешніх будинків звернувся до нас із проханням встановити дитяче обладнання. Та коли ми проїжджали поруч, то побачили старий, іржавий радянський паркан, на якому був намальований баскетболіст. Тож ми подумали: «А чому б не зробити тут сучасне поле, де діти могли б нормально займатися баскетболом?».

Це вже тринадцяте таке поле у Луцьку, а протягом наступних п’яти років планується облаштувати ще двадцять п’ять таких полів. У тих мікрорайонах, де вони на разі встановлені, ці поля показали себе просто чудово. Діти займаються на них спортом, щонеділі працівники нашого комунального закладу «Спорт для всіх» проводять тут зарядку для всіх бажаючих.

Хочу побажати, щоб і цей майданчик, і спортивне обладнання стали центром спортивного життя вашого мікрорайону», – привітав присутніх Ігор Поліщук.

Окрім того, представники міської влади подарували голові тутешнього ОСББ спортивний інвентар для гри у футбол, волейбол, баскетбол.

Свято спорту для дітей продовжилося активностями, організованими КЗ «Спорт для всіх», а досвідчені баскетболісти із «Старого Луцька» поділилися досвідом із юними лучанами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-22

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От що "вибори животворящі творять" - майданчики будуються, кандидати від "удільних князів" - піаряться.
Було б весело, якби не так сумно. (кожні вибори як по лекалу. Ще пакеты пенсіонерам не носили з погонялом партії і кандидатом)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні