Дожартувався: стоматолог, який видаляв зуб на гіроскутері, відсидить 12 років

0
4
Дожартувався: стоматолог, який видаляв зуб на гіроскутері, відсидить 12 років
На Алясці стоматолога Сета Лукхарта відправили на 12 років до вʼязниці за те, що він видаляв зуби пацієнтам, стоячи на гіроскутері.

Про це повідомляє Бабель.

Медика засудили за шахрайство в медичній сфері, незаконне надання стоматологічних послуг і наражання пацієнтів на небезпеку. Покарання за ці проступки — 20 років вʼязниці, з яких 8 років будуть умовним увʼязненням.

Окрім цього, дантисту також заборонили займатися медичною практикою протягом 10 років після звільнення з вʼязниці й постановили виплатити штраф у розмірі $2,2 мільйона.

Лукхарт вже вибачився за свої дії. Стоматолог наголосив, що вже змінився і попросив суд переглянути вирок.

Зазначимо, що під час операцій з видалення зубів Лукхарт присипляв своїх пацієнтів. Таким чином, вони не знали про те, що під час процедур лікар стоїть на гіроскутері. Пацієнти дізнались про дії Лукхарта з опублікованого в соцмережах відео. Після цього вони й звернулись до суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні