--> ФІФА дозволила футболістам змінювати національні збірні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ФІФА дозволила футболістам змінювати національні збірні

0
-9
ФІФА дозволила футболістам змінювати національні збірні
Конгрес ФІФА спростив правило, яке стосується процедури зміни футбольного громадянства. Про це в Твіттер повідомив журналіст BBC Пірс Едвардс.

Відтепер футболісти зможуть поміняти національну збірну, якщо вони зіграли за неї лише в одному офіційному матчі. Важливою умовою є те, що цей матч повинен відбутися не в рамках великого турніру - наприклад, чемпіонату світу.

Журналіст навів приклад футболіста, який тепер безперешкодно зможе змінити футбольне громадянство. Екс-гравець "Барселони" Мунір Ель-Хаддаді провів 1 матч (13 хвилин) за збірну Іспанії в рамках відбору на Євро-2016.

Потім перед ЧС-2018 його хотіли викликати до збірної Марокко, але Спортивний арбітражний суд (CAS) відхилив позов Муніра.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні