Куди потрапили волинські міста та села після епідемічного зонування

0
4
Куди потрапили волинські міста та села після епідемічного зонування
Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій змінила епідемічне зонування в Україні за рівнем поширення COVID-19.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов у Телеграмі.

За його інформацією, нове зонування починає діяти з понеділка, 21 вересня, пише Українська правда.

При цьому слід нагадати, що 16 вересня Кабмін змінив критерії для віднесення регіонів до «червоних зон». Тепер «червоний» рівень епідеміологічної небезпеки будуть запроваджувати при 5-кратному перевищенні середньої по країні захворюваності на COVID-19 і 70-відсотковій заповненості ліжок у лікарнях упродовж 5 днів. Раніше «червоний» рівень запроваджувався у випадку завантаженості більше 50% ліжок.

Отже, з 21 вересня не потрапив жоден з населених пунктів Волинської та Рівненської областей. До цієї зони належать два райони сусідньої Львівщини, однак вони не межують з Волинню.

Водночас до «помаранчевої» зони належатимуть місто Нововолинськ, Ківерцівський та Маневицький район Волинської області. Сюди ж віднесли такі населені пункти Рівненщини, як міста Дубно, Вараш та Острог, Демидівський, Здолбунівський, Костопільський, Млинівський та Рівненський район Рівненської області, а також Бродівський та Радехівський райони Львівської області.

До «жовтої» зони потрапило чимало волинських регіонів:

- міста Луцьк та Володимир-Волинський, Володимир-Волинський, Горохівський, Іваничівський, Луцький, Любешівський, Любомльський, Рожищенський, Старовижівський, Турійський та Шацький райони. Сюди ж належать розташовані неподалік місто Червоноград та Сокальський район Львівської області. «Жовтими» є і цілий ряд населених пунктів Рівненщини: місто Рівне, Березнівський, Володимирецький, Гощанський, Дубенський, Зарічненський, Корецький, Острозький, Радивилівський, Рокитнівський та Сарненський райони.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні