--> У Луцьку сміттєвози їздять по новій бруківці. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку сміттєвози їздять по новій бруківці. ФОТО

0
-1
У Луцьку сміттєвози їздять по новій бруківці. ФОТО
Презентуючи план ремонту двору між будинками вул. Декабристів, 31, пр-т Відродження, 5 та вул. Митр.Андрея Шептицького, 30, 32, 34, міські керівники обіцяли, що сміттєвози не будуть заїзджати на прибудинкову територію, і саме тому мешканці погодились на розташування смітних контейнерів ближче до вул. Захарова.

Про це пише Петро Копера на сайті Відкрите місто.

Але не врахували, що піцерія "Соло" має власний контейнер для сміття. Сміттєвоз забирає його, заїхавши у двір, а на вул. Захарова він їде через двір по новій бруківці (розливаючи брудну жижу). А мешканці будинків вимушені викидати сміття у контейнери аж на вул. Захарова навпроти 5-го будинку. Особливо скаржаться літні люди, що далеко ходити. Тому прошу вирішити питання з організацією руху сміттєвоза та розташуванням контейнерів для сміття згідно плану двору.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні