--> «Модерн-Експо» встановить в Луцьку розумні зупинки та табло за 6,7 млн грн | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Модерн-Експо» встановить в Луцьку розумні зупинки та табло за 6,7 млн грн

4
3
«Модерн-Експо» встановить в Луцьку розумні зупинки та табло за 6,7 млн грн
ТзОВ «Модерн-Експо» оголошено переможцем у двох тендерах, які стосуються закупівлі розумних зупинок та табло в Луцьку. Аукціон оголосив виконавчий комітет міської ради, при чому не вперше. Торги оголошували з березня, однак спочатку їх відмінили через помилку, потім вони не відбулися через відсутність учасників, а потім знову відмінили через помилку, пише Конкурент.

І ось у нових тендерах замовник має намір укласти угоду про купівлю послуги з «Модерн-Експо»: як закупівлю табло за 3,150 млн грн, так і розумних зупинок за 3,56 млн грн. Пропозицію іншого претендента, який запропонував в обох випадках на 1 тисячу дешевшу пропозицію – ПАТ «Енко» – було відхилено через відсутність документів.

У разі підписання угоди, виконавець зобов’язується виконати встановлення зупинок та табло до середини листопада 2020 року.

Довідково: СП ТОВ "МОДЕРН-ЕКСПО" зареєстроване 23 роки тому. Його основним видом діяльності є виробництво меблів для офісів і підприємств торгівлі. Керівником є Петро Пилипюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За такі грошиська вони позолочені мають бути і з кондиціонерами
Відповісти
За такі грошиська вони позолочені мають бути і з кондиціонерами
Відповісти
бюсь об заклад, що вони простоять не більше місяця
Відповісти
на заводі премії знімають, а Ви б знали ,яка тут якість....оооо,аж страшно писати..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні