--> У волинському селі постійно закритий клуб | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинському селі постійно закритий клуб

2
-6
У волинському селі постійно закритий клуб
Мешканці села Ростань Шацького району скаржаться на бездіяльність директора будинку культури.

Про це пише Елена Елена у соцмережі facebook.

"Такого завідувача клубу, як у селі Ростань Шацького району, напевно, немає в жодному закладі культури Шацького району. Колись охайний квітник і казкове містечко на подвір'ї, тепер у занедбаному стані. Молодь не може прийти на дискотеки, пограти в теніс тому, що клуб вже не відкривається дуже давно, гурток з орігамі також ніхто не проводить. Завідувач клубу не з'являється на своєму основному місці роботи вже близько двох років, коли не прийдеш а клуб все закритий, навіть простого розпорядку роботи немає, щоб знати в які години працює заклад. Молоді дітись немає де бо клуб в селі постійно закритий. Отак і знищать навіть те, що в такому невеликому селі залишилось. Шкода, дуже шкода", - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та щож ви брешете, приїжджала з друзями на вихідних на естраду, народу було дуже багато, всі села з‘їжджались щоб там погуляти.
Відповісти
Ніхто нікому не бреше, клуб не відкривається дуже давно ще до карантину, завклубої за жонатими кавалерами немає коли на роботу ходити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні