--> Як «приготувати» щастя жінок | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як «приготувати» щастя жінок

0
21
Як «приготувати» щастя жінок
Для формування власного щастя жінка повинна мати право вибору, іншим ключовим поняттям є повага, - розповіла на тренінгу Олена Горбач.

Лекція про щастя жінок відбулася в «Open space Принципових» на проспекті Волі, 11 у Луцьку.

Учасниці зустрічі піднімали теми мислення щасливих жінок, розмовляли про те, як гармонійно відчувати себе у світі та ділилися досвідом щодо секретів стосунків чоловіка і жінки.

Зі слів спікерки Олени Горбач, секрети щастя жінок – тема, яка актуальна сьогодні, адже поколіннями на це не звертали уваги.

«Сьогодні тема щастя жінок актуальна, адже нині ми вже маємо ціле покоління жінок, які шукають відповіді на багато глобальніших питань. Був в історії період, що головною функцією жінок вважалося бути берегинею свого дому. Але зараз це змінилося. У сучасному світі жінки беруть значно більше участі у своєму житті, я вже не кажу про розвиток міста чи країни. Нарешті, ми змогли зрозуміти, хто ми», - наголошує спікерка.

То ж що таке «щастя жінки?» - вона запитала у присутніх. На це учасниці зустрічі казали: «гармонія у сім’ї», «щоб дитина була щаслива», «робити те, що я люблю», «бути собою задоволеною », «коли немає проблем», «коли є вибір і повага».

Коментуючи це, Олена Горбач сказала, що в період радянщини про щастя жінок мало говорили, це не було однією з важливих тем у суспільстві.

«У радянський час не було поняття гендерності, був лише «товаріщ». І це передавалося поколіннями. Втім, зміни були: у Другу світову війну багато чоловіків загинули й чимало жінок стали сильнішими, навіть більше, ніж вони до цього думали про себе. Далі був такий час, що жінки почали займати ключові позиції в суспільстві у різних сферах. Починаючи від керівних посад, виконавців та до працівників системи освіти.

Попри те, що поняття щастя у кожної з нас різне, втім, є базові принципи, які допомагають жінці бути щасливою: мати вибір та повагу. І про це потрібно зараз говорити, що такі поняття у суспільстві стали нормою. Та гармонізувати стосунки і відносини чоловіків і жінок задля спільного щастя», - наголосила Олена Горбач.

З нами можна сконтактувати:

через сайт: v2020.lutsk.ua
за телефоном: +38-099-022-14-90
через електронну пошту: V2020.lutsk@gmail.ua

Також Ви можете нас знайти на фейсбуці, інстаграмі чи підписатися для отримання інформації про нас в телеграмі (https://t.me/time_of_principle) та вайбері (https://cutt.ly/pryntsyp).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
21

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні