--> У перинатальному центрі медики скалічили немовля | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У перинатальному центрі медики скалічили немовля

1
-5
У перинатальному центрі медики скалічили немовля
В одному з перинатальних центрів Харкова лікарі скалічили новонароджену дитину. Дівчинка не зможе ходити й говорити. Про це виданню 057.ua розповіли батьки дитини Марина та Олексій Мозулі.

За словами жінки, вагітність минала добре. На 36-му тижні вона повинна була укласти договір про пологи в перинатальному центрі з Тамарою Падалко (лікарка акушерка-гінекологиня), але в Марини не виявилося одного з аналізів в обмінній карті вагітної, тому та їй запропонувала підписати договір пізніше.

Через деякий час у жінки відійшли води і за вказівкою лікарки вони приїхали в центр. На місці жінку почали виганяти, щоб їхала за місцем проживання. Тільки після того як вона сказала, що домовлялася з лікарем, її відправили в палату. Через декілька годин у неї пішла кров, але лікарі, оглянувши пацієнтку, не побачили "нічого страшного".

"Мене відправили готувати до операції, вже, коли все було готово. Падалко так і не приїхала. На 5 поверхів там був тільки 1 черговий лікар. Наркоз зробили загальний. Далі що було, не знаю, дитину забрали відразу в реанімацію. Щойно відійшла від наркозу, запитала, де моя дитина, а мені не відповідають, кажуть: "Телефонуй чоловікові", — розповідає жінка.

За словами чоловіка, дитину йому показали тільки о 8-й ранку.

"Мені просто сказали: дитина в реанімації, у важкому стані. У моєї дочки були й зупинка серця, й асфіксія важкого ступеня. Я навіть не враховуватиму тих моментів, коли нам хамили і грубіянили. Я хочу вберегти життя інших матерів від таких лікарів", — каже Олексій.

Наразі лікарі кажуть, що дитина прив'язана до лікарні. Дівчинка не може сама ковтати. У неї зачеплено ділянки мозку, немає рефлексів. Вона не зможе ні ходити, ні говорити. У немовляти тривала гіпоксія, тому відсутня притомність.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ужас
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні