--> В «Укрпошті» готуються піднімати ціну на послуги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В «Укрпошті» готуються піднімати ціну на послуги

0
-2
В «Укрпошті» готуються піднімати ціну на послуги
Гендиректор підприємства підкреслив, що підвищення мінімальної зарплати до 6500 гривень може призвести до зростання тарифів на послуги «Укрпошта».

Передбачене проектом державного бюджету на 2021 рік підвищення мінімальної заробітної плати до 6,5 тисячі гривень негативно вплине на фінансовий стан національного оператора поштового зв'язку «Укрпошта» і може призвести до зростання тарифів на його послуги.

Про це написав на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук генеральний директор «Укрпошта» Ігор Смілянський.

"При підвищенні мінімальної зарплати на 37% у 2021 році в поточній версії бюджету не побачив збільшення витрат на доставку поштової кореспонденції (для судів, поліції, податкової, навіть Верховної Ради та інших), а також для доставки пенсій. Ми звичайно здатні дивувати, але збільшити витрати на 37%, а доходи та тарифи залишити як є, не зможемо навіть ми", - написав він.

Смілянський підкреслив, що чинні тарифи на послуги «Укрпошти» розраховувалися на основі мінімальної заробітної плати в розмірі близько 5 тисяч гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні