--> На Волині розпочалась заготівля силосу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині розпочалась заготівля силосу

0
-1
На Волині розпочалась заготівля силосу
Господарства Волинської області розпочали заготівлю силосу з кукурудзи.

Про це повідомили в управлінні агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації.

Так, СГПП «Рать» планує заготовити 13 тис. тонн силосу. ТзОВ «Прогрес» – 15 тис. тонн, ТзОВ ім. Лесі Українки – 6 тис. тонн, ФГ «Перлина Турії» – 7 тис. тонн, СТзОВ «Ратнівський аграрій» – 5 тис. тонн.

Силос з кукурудзи містить багато білка – в середньому 8,1% за оптимальної вологості – та енергії (переважно крохмалю). Це – один із економічно вигідних кормів за рівнем вартості на одиницю білка або енергії. Він складає основу раціону для більшості лактуючих молочних корів та може забезпечувати додатковий корм або клітковину для м’ясної худоби.

Дотримання всіх процесів і технологій дає можливість отримати корми зі 100%-ю придатністю для годівлі високопродуктивної худоби і зменшити частку концентрованих кормів у раціоні, тим самим зменшивши собівартість тваринницької продукції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні