--> Алла Надточій: про кандидатку в мери Луцька з'явилися подробиці. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Алла Надточій: про кандидатку в мери Луцька з'явилися подробиці. ВІДЕО

3
-2
Алла Надточій: про кандидатку в мери Луцька з'явилися подробиці. ВІДЕО
На цьогорічних місцевих виборах за посаду Луцького міського голови боротиметься чинна депутатка міськради Алла Надточій. Вона йде кандидатом від Громадянського Руху "СВІДОМІ".

Як раніше заявив лідер "СВІДОМИХ" Андрій Покровський, Алла Надточій – професійний керівник та висококласний менеджер, що вона довела своєю працею в бізнесі.



Алла Надточій прийшла в політику з бізнесу в 2015 році, коли стала депутаткою Луцької міської ради. Упродовж двох років вона очолювала депутатську комісію з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

"В міській раді я завжди ставила потреби людей вище за особисті. Підтримувала хороші ініціативи та пропозиції. Говорила "Ні!", коли це суперечило інтересам громади", – зазначила Алла Надточій, розповідаючи про роботу в Луцькраді.

Як депутатка Луцькради Алла Надточій п'ять років працювала з Андрієм Покровським, який допомагав у багатьох культурних та освітніх проєктах. А коли був створений Громадянський Рух “СВІДОМІ”, доєднувалась до тих програм, які вони реалізовували в Луцьку. 3 2019 року вона й сама стала членом Громадянського Руху.

Ще покійний Микола Романюк помітив, що Надточій надзвичайно активна, працьовита та принципова, тож під час конференції Громадянського Руху саме Аллу Надточій затвердили як кандидата на посаду Луцького міського голови.

"Це дієва команда – команда, яка не просто говорить, а працює на результат. Через те я й погодилась йти на вибори з командою Покровського”, – коментувала своє рішення Алла Надточій.



"Я не боюся критики, незручних запитань та важкої праці. Саме тому я йду на вибори з Андрієм Покровським. "СВІДОМІ" – це місцева команда, і ми зробимо Луцьк містом щасливих людей", – додала вона.

Біографічна довідка:

Надточій Алла Володимирівна – депутатка Луцької міської ради, представниця Громадянського Руху "СВІДОМІ.

Освіта:

Закінчила в 1994 р. школу-гімназію № 21.

1994 – 1998 рр. навчалася у Луцькому педагогічному училищі ім. Я. Галана за спеціальністю «Дошкільне виховання», здобула кваліфікацію «Вихователь в дошкільних закладах».

1998 – 2004 рр. навчалася у Луцькому державному технічному університеті на економічному факультеті за спеціальністю «Менеджмент організацій» та здобула кваліфікацію «Менеджер-економіст».

У 2018 р. закінчила Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки за спеціальністю «Право».

Робота:

З 1999 по 2006 рр. – працювала економістом відділу збуту ВАТ «Волтекс», ЗАТ «Волтекс Агент», ВАТ «ЛШК «Волтекс», ТзОВ «Премє’р – Стиль».

З 2006 по 2009 рр. – робота в банківській сфері менеджером з регіонального розвитку у Волинській області та керівником відділення.

З 2014 по 2017 рр. – фізична особа-підприємець, ведення власного бізнесу.

З 2017 по 2019 рр. – провідний юрисконсульт обласної організації «Об’єднання «Самопоміч».

З 2019-го по цей час – заступник директора ТОВ «Контент Менеджмент Груп».

Громадсько-політична діяльність:

З 2015 р. – депутатка Луцької міської ради.

З 2015 по 2017 рр. – за пропозицією міського голови Луцька Миколи Романюка була обрана головою депутатської комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови. Завдяки активній діяльності вдалося порушити та вирішувати багато важливих питань. Захищала інтереси комунальних закладів та простих лучан і заслужила авторитет як серед депутатів, так і серед керівників закладів міста. Протягом цих років її роботи в раді жоден не може закинути Аллі Надточій, що вона хоч раз за час депутатства поставила особистий інтерес вище за інтереси громади. Жодних навіть натяків на корупційні чи інші негативні вчинки за нею немає.

3 2019 р. по даний час – член Громадянського Руху «СВІДОМІ», виконавчий директор організації на громадських засадах.

Одружена, мама вже дорослої дочки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З огляду на те скільки тут коментарів під статтею,то так лучани хочуть бачити Алочку головою ОТГ.Ну і принаймі так і буде.
Відповісти
Впродовж багатьох років не можу дізнатись, який бізнес в цієї талановитої жінки: завод з виробництва дитячої вітамінної продукції, фабрика сучасних недорогих меблів, екологічно чиста фермерська продукція?.. Чи контейнер на ринку з продажу секонд-хенду і єврокришок для закатування консервних банок? Висококласний менеджер (як загальновідомо), це високі технології - космос, літаючі апарати, компютери, мобільний звязок, нові види зброї. В якому з названих секторів економіки розміщений бізнес кандидатки?
Відповісти
Секс шоп
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні