--> Лукашенко закриває кордон з Литвою та Польщею | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Лукашенко закриває кордон з Литвою та Польщею

0
-1
Лукашенко закриває кордон з Литвою та Польщею
Білоруський диктатор Олександр Лукашенко, виступаючи на Жіночому форумі в Мінську, заявив, що змушений закрити кордон з Литвою та Польщею.

Пише IA Волинські новини.

Також Білорусь, за його словами, «підсилить» кордон з Україною:

«Ми змушені відвести війська з вулиць, півармії поставити під рушницю і закрити держкордон із заходу, перш за все – з Литвою і Польщею», – оголосив Лукашенко. Після цього зала почала аплодувати.

Подробиць самопроголошений президент не розповів. Він звернувся до народів Литви, Польщі та України, закликавши їх «зупинити своїх божевільних політиків».

«Ми не знаємо, що вони викинуть далі. Ми розуміємо, що в їх арсеналі залишилося небагато прийомів, перш ніж розв’язати гарячу війну… Я змушений останніми днями разом з президентом Росії і міністром оборони відбудувати спільний захист союзної держави», – додав він.

Говорячи про вибори президента в Білорусі, Лукашенко заявив, що «ми провели вибори за Конституцією і не потребуємо ніякого визнання».

«Вибори відбулися, і вони законні», – стверджував Лукашенко, додавши, що «ми не станемо на коліна, навіть якщо залишимося наодинці».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні