Лікарі змусили жінку забрати відрізані ноги чоловіка. ВІДЕО

2
0
Лікарі змусили жінку забрати відрізані ноги чоловіка. ВІДЕО
У районному центрі Новий Буг Миколаївської області лікарі змусили жінку забрати ампутовані ноги її чоловіка. Пояснили це тим, що вони не мають коштів на утилізацію медичних відходів. Цей інцидент призвів до скандалу і його обговорювали на сесії районної ради, повідомляє Тут.інфо.

Зі слів подруги жінки, Оксани Киричишиної, її знайому, яка страждає на епілепсію, змусили забрати ноги чоловіка – їх винесли в мішку прямо з операційного блоку.

"Їй сказали в лікарні: прийдеш зранку, посидиш, поки закінчиться операція, і забереш ноги з собою. І дають їй цей мішок з ногами на плечі ... Вона йде, непритомніє, тому що, як вона мені потім сказала: "Я відчувала тепло цих ніг у себе на плечах", – розповіла жінка.

Головний лікар, який теж був присутній на зустрічі, звинуватив жінку в тому, що вона не спробувала розібратися в ситуації, не звернулася за допомогою ні до кого з керівництва лікарні.

"Ви взяли цей мішок на плечі ... Навіщо ви це зробили? Щодо утилізації. Наша установа порушувала це питання неодноразово. У нас був центр утилізації, який благополучно на території ветслужби місцеві жителі розікрали, розібрали на брухт, і він стоїть розкурочений",– пояснив він.

За словами лікаря, відновлення такого пункту коштує недешево.

"За цінами 2-3-річної давності сама установка коштувала 300 тисяч. Утилізація – задоволення вкрай дороге",– сказав він. Також лікар додав, що якщо не передбачено утилізації, то родичі повинні займатися похованням. Якщо це зробити вони не можуть, то цим питанням займається керівник громади.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дорехформували медицину.. Йо-майо!
Відповісти
Подяка ПОПі і Супрун за епічну медрехформу, знищені СанСтанції і СЕСи..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні