--> Пляшку зі слідами отрути вилучили з готельного номера Навального в Томську | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пляшку зі слідами отрути вилучили з готельного номера Навального в Томську

0
-1
Пляшку зі слідами отрути вилучили з готельного номера Навального в Томську
Пляшка мінеральної води, на якій німецькі фахівці знайшли сліди отрути з групи “Новічок”, була вилучена з готельного номера російського опозиціонера Олексія Навального в Томську.

Відповідний пост опублікували на сторінці Навального в інстаграм, – передає УП.

“Звідки взялася злощасна пляшка? Так звана “пляшка з “Новічком”, ну, а точніше, звичайна пластикова пляшка з-під води, на якій потім у німецькій лабораторії виявили сліди бойової отруйної речовини.

Це пляшка з номера в томському готелі, де зупинявся сам Навальний і вся наша знімальна група”, – йдеться у дописі.

Соратники Навального опублікували в соцмережі відео огляду поліцією номера в готелі. За їхніми словами, огляд відбувся 20 серпня – через годину після звістки про отруєння Навального.

Відзначається, що після того, як опозиціонер знепритомнів у літаку, співробітники Фонду боротьби з корупцією, які залишилися в Томську, викликали адвоката, піднялися в номер, з якого виїхав Навальний, і “почали фіксувати, описувати і упаковувати все, що там знайшли”, в тому числі, і пляшки з-під готельної води.

У ФБК додали, що через 2 тижні саме на пляшці з томського номера німецька лабораторія виявила сліди “Новічка”, а потім ще три лабораторії, які брали аналізи у Навального, підтвердили, що його отруїли саме цією речовиною.

Нагадаємо, 15-го вересня російський опозиціонер Олексій Навальний, який проходить лікування в Німеччині після сильного отруєння, заявив, що вже може сам дихати і показав фото.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні