Волинянин хотів незаконно провезти наркотики через кордон

0
-1
Волинянин хотів незаконно провезти наркотики через кордон
Прикордонники Луцького загону попередили незаконне перевезення через кордон наркотичних таблеток.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

«Вчора, через пункт пропуску «Ягодин» до Польщі слідував 35-річний громадянин України. В ході проведення контрольних процедур, спільна оглядова група виявила в нашого співвітчизника нарковмісні таблетки», – йдеться у повідомленні.

Чоловік намагався перевезти через кордон в особистих речах майже 90 пігулок «МЕТАДОН- ЗН». Таблетки встановленим порядком вилучили співробітники СБУ. Прикордонники ж направили компетентним органам повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.309 ККУ.

Перевезення через кордон наркотичних, психотропних речовин та прекурсорів здійснюється лише у визначеному законом порядку, а сам перелік засобів міститься в постанові КМУ № 770 від 06.05.2000 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні