Ще у чотирьох волинських школах виявили коронавірус

1
-1
Ще у чотирьох волинських школах виявили коронавірус
Протягом останньої доби на Волині коронавірус підтвердили у 6 учнів та 6 осіб з числа персоналу шкіл.

Про це йдеться у повідомленні обласного лабораторного центру МОЗ.

За останню добу випадки захворювань на коронавірусну хворобу зареєстровані в одній зі шкіл Володимира-Волинського, у Луцькій гімназії №4, у Волинському обласному науковому ліцеї та обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Усього з початку нового навчального року на Волині захворіло 13 учнів та 28 працівників шкіл.

«У рамках епіднагляду інформація по кожному випадку захворювань учнів чи персоналу шкіл надається дирекції закладів та відділам освіти для вжиття обмежувальних протиепідемічних заходів», – запевняють у лабораторному центрі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я хочу перейти на дистанційне навчання. Це не тільки безпека моя й однолітків, але й через меншу навантаженість, повноцінний відпочинок. А батьки, що випирають дітей до школи - просто безвідповідальні дурні. Їм аби дитина вдома не заважала. Яка ефективність від цього "совкового" правила стада? Це не повноцінне, це ненормальне навчання, коли дитина змушена пропускати заняття через хвороби, що спричинила сама школа. Діти нового покоління завдяки самоорганізації й самоосвіті досягають більших успіхів, адже вони думають, осмислюють, а не йдуть за нав'язаною програмою. Враховується індивідуальність. Поки система ще не розвинена, аби всіх забезпечити, то хай хоч роблять дистанційне на час пандемії. Я впевнена, що більшість дітлахів були щасливими.
Ті, хто не вірять, просто не хворіли. Ви бажаєте спробувати? Не можна говорити заперечно про те, чого не бачиш сам.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні