Андрій Покровський: "Думаю, що реальний рівень нашої підтримки є вищим"

0
0
Андрій Покровський: "Думаю, що реальний рівень нашої підтримки є вищим"
Команда Андрія Покровського "переганяє" президентську партію "Слуга народу" та мінімально відстає від "Європейської Солідарності".

Засновник Громадянського Руху "СВІДОМІ" Андрій Покровський заявив, що така позиція його задовільняє, проте сподівається, що отримає значно більше, ніж 13,8 % підтримки лучан.

Результати дослідження соціологічної групи "Рейтинг" він прокоментував 15 вересня під час представлення кандидатів у депутати до Луцької міської та Боратинської сільської рад.

"Думаю, що реальний рівень нашої підтримки є вищим. Разом із цим ми ще навіть не почали політичну агітацію. Тому я переконаний, що кінцеві цифри будуть значно кращими", – зазначив Андрій Покровський.

Лідер "СВІДОМИХ" заявив, що розраховує на максимальний результат.

"Я сподіваюся, що під час зустрічей з нашими земляками ми зможемо їх переконати, що місто треба довірити місцевій команді. Для себе ставлю завдання зайти максимально великою командою. Зараз не скажу про кількість, але, думаю, що це буде абсолютна більшість", – сказав Андрій Покровський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні