Хто ж стане першим заступником голови Волинської ОДА?

0
5
Хто ж стане першим заступником голови Волинської ОДА?
На посаду першого заступника голови Волинської облдержадміністрації уряд погодив кандидатуру Сергія Мовенка, який до цього працював заступником голови Маневицької РДА.

Відповідне кадрове рішення Кабмін прийняв на засіданні 16 вересня, повідомив у фейсбуці представник уряду у парламенті Василь Мокан, передає Перший.

"Погодити призначення (за проєктами протокольних рішень Кабінету Міністрів України) Мовенка Сергія Олександровича першим заступником голови Волинської обласної державної адміністрації", – ідеться у повідомленні Мокана.

Мовенко родом із Луганської області. На посаді заступника голови Маневицької РДА він працював із 14 липня 2020 року. 16 січня 2020 року він подав декларацію як кандидат на посаду голови районної державної адміністрації Волинської області.

Зазначимо, свого попереднього першого заступника Леоніда Кирильчука Юрій Погуляйко звільнив у квітні 2020 року. Кирильчук пропрацював на посаді близько місяця.

У липні суд визнав розпорядження очільника ОДА від 27 квітня про звільнення Кирильчука незаконним та вирішив поновити чиновника на посаді з 28 квітня.

Довідково:

Сергій Мовенко народився 1 жовтня 1986 року у місті Перевальськ Луганської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні