--> Затримали мотоциклістів: один - п'яний, другий - без документів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Затримали мотоциклістів: один - п'яний, другий - без документів

0
1
Затримали мотоциклістів: один - п'яний, другий - без документів
Вчора, патрулюючи на автодорозі Н-17 Львів — Радехів — Луцьк, в селі Сільце патрульні зупинили мотоцикл SK50ML-I за порушення ПДР, адже водій перевозив пасажира без мотошолома. Також на транспортному засобі був відсутній державний номерний знак.

Під час спілкування з водієм, у нього виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності двох свідків, чоловік пройшов освідування на стан алкогольного сп’яніння. Результат — 2.17 проміле, що майже в 11 разів перевищує допустиму норму. Водія відсторонили від керування транспортним засобом, інформує Патрульна поліція.

А під час патрулювання у Луцьку, на проспекті Перемоги, патрульні помітили транспортний засіб G-MAX RACER 250, водій якого керував у темну пору доби без увімкненого ближнього світла фар.

Під час перевірки документів, виявилося, що у чоловіка відсутнє посвідчення водія відповідної категорії та відсутній при собі поліс обов’язкового страхування власників наземних транспортних засобів.

На водіїв склали адміністративні матеріали, відповідно до здійснених порушень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні