Нефьодов під №1 у списку "Голосу" піде на вибори до Київради

3
1
Нефьодов під №1 у списку "Голосу" піде на вибори до Київради
Колишній очільник Державної митної служби України Максим Нефьодов заявив, що балотуватиметься на місцевих виборах до Київської міської ради від партії "Голос". Про це повідомляє Юа.Інтерфакс.

"… настав час вийти за межі зони комфорту - я йду під №1 на вибори в Київраду з командою Голос. Звісно, мені то дуже комфортно нарешті не бути держслужбовцем, але просто дивитись на те, як країна в черговий раз втрачає можливості для стрибка вперед, нема сил..." – написав Нефьодов на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у середу.

Він пояснив своє рішення тим, що вважає за потрібне присвячувати частину життя громадській діяльності, щоб робити Україну кращою: "Вікно можливостей в уряді зараз закрилось - замість реформ в більшості сфер навіть не тупцювання на місці, а ерозія і відступ.

Тому логічно спробувати щось змінити в місті, де я народився і живу. У мене немає нерухомості за кордоном чи маєтків в закритих котеджних містечках, я ходжу пішки по вулицях, стою в корках, дихаю цим повітрям і миюся під "прекрасно очищеною" водою з Дніпра. Тому я, звісно, хочу, аби Київ реалізував свій потенціал і став сучасним і комфортним для людей містом".

Пояснюючи, чому він іде з командою партії "Голос", Нефьодов зазначив, що ця політсила найближча до його поглядів – "як економічних, так і етичних".

"Це партія, яка виступає за модерн, а не за архаїку, за європейську Україну, а не російське болото, за ліберальну економіку, а не популізм і соціалістичне минуле. Це партія, яка якщо і іноді помиляється, то це чесні помилки, а не робота на олігархів чи власну кишеню.
Це партія, яка найближче до принципів "партії", а не лідерського проекту під конкретну особу. Ми ведемо в Київраду чудову команду, де є люди, які своїми руками будували компанії, захищали Україну, лікували хворих (і навіть закидали м‘ячі в корзину в NBA)", - написав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Занимаюсь оздоровлением уже более 10 лет.
И вот недавно узнал информацию что продукты пчелы очень нужны и отлично повышают иммунитет.
Перечитав массу информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел множество народных рецептов на основе пчелопродуктов.
Вот кстати несколько полезных статей: http://www.pchelandiya.net/trutneviy-gomogenat/920-poluchenie-i-xranenie-trutnevogo-gomogenata.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/716-lechenie-furunkul-propolisom.html
http://www.pchelandiya.net/pchelinyi-podmor/1351-effektivnoe-lechenie-serdechno-sosudistyh-zabolevaniy-pchelinym-podmorom.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/393-lechenie-propolisom-pri-ponose.html
http://www.pchelandiya.net/pilca/299-protivopokazaniya-k-primeneniyu-pylcy.html

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти
Как и многие наши украинцы искал как поехать в Польшу и найти работу.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много фильмов на Ютубе, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом работы в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/otdyh/prazdniki/polskij-cerkovnij-kalendar-na-2018-rik.html
Відповісти
Вы вообще понимаете что происходит в стране?!
У меня есть чувство нам подставляют какие то лживые новости и мы часто не получаем информацию из первоисточника.
Перебрав кучу источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где видно что СМИ дают хоть какую то картину жизни в которой живем.
Очень важно в современном мире отбирать реальные СМИ.
Вот еще одна топовая статья, которая меня задела: https://ukrjizn.com/budet-li-povyshenie-zarplaty-vospitatelya-detskogo-sada-v-ukraine/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні