Назвали продукти для збільшення тривалості життя

0
-2
Назвали продукти для збільшення тривалості життя
Ці продукти бажано включати в раціон. Саме вони продовжують життя і їх можна знайти в будь-якому магазині, пише changeua.

Риба
Риби всіх сортів багаті тваринним білком, який в комплексі з риб'ячим жиром дуже корисний для організму. Продукт зміцнює нервову систему, покращує пам'ять, згортання крові, регулює роботу щитовидної залози.

Горіхи
Продукт багатий мікроелементами, підтримує імунну систему, шкіру, зір. Є природним антиоксидантом, уповільнює процеси старіння, покращує роботу чоловічої і жіночої репродуктивних систем.

Помідори
У них багато вітамінів, антиоксидантів, фолієвої кислоти. Томати допомагають при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, нормалізують рівень цукру в крові, підтримують еластичність судин.

Капуста
У цьому продукті багато вітамінів С, Е - останній вважається фундаментом жіночої краси. Запобігає захворюванням шлунково-кишкового тракту, сприяє загоєнню виразок. Корисний овоч і для серцево-судинної системи: знижує ризик розвитку атеросклерозу.

Лимон
Завдяки високому вмісту вітаміну С, фрукт зміцнює імунну систему, сприяє зниженню артеріального тиску. Але, мабуть, найважливіше, що лимон пригнічує розвиток ракових клітин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні