--> У Раді хочуть карати чиновників в'язницею за заперечення анексії Криму | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Раді хочуть карати чиновників в'язницею за заперечення анексії Криму

1
-6
У Раді хочуть карати чиновників в'язницею за заперечення анексії Криму

Депутати фракції «Європейська солідарність» пропонують карати позбавленням волі на термін від 3 до 5 років з конфіскацією майна або без такої за «публічне заперечення представником влади тимчасової окупації частини території України Росією, поширення ним публічних висловлювань, які прямо або побічно містять ознаки визнання законності тимчасової окупації Росією території України, підтримки дій Росії щодо порушення норм міжнародного права у вигляді посягання на територіальну цілісність України, повного або часткового виправдання дій Росії, спрямованих на окупацію частини території України», повідомляє сайт парламенту.

Крім того, пропонують карати за порушення представником влади заборони на встановлення зв'язків і взаємодії з незаконними органами (посадовими особами), створеними на тимчасово окупованій території України (від 12 до 15 років позбавлення волі).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В такому випадку треба буде посадити всю "п'яту прокремлівську колону'', і ще декого із " слуг мікробів".
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні