Хасид вирішив пробратися в Україну болотами

3
4
Хасид вирішив пробратися в Україну болотами
Один із паломників громадянин Ізраїлю спробував незаконно перейти кордон з боку Білорусі, його затримали та заборонили в’їзд в Україну на 5 років. Про це повідомляє Українська Правда.

Деталі: Прикордонники неодноразово зверталися до іноземних громадян, які хочуть потрапити в Україну, не намагатися порушувати законодавство України.

Проте один з іноземців, попри обмеження в’їзду, не дослухався цього. Він спробував незаконно перейти кордон, обійшовши болотистою місцевістю пункт пропуску "Нові Яриловичі" в Чернігівській області. Він відразу був затриманий прикордонним нарядом.

На порушника - громадянина Ізраїлю 1978 року народження було складено адмінматеріали за ч.1 ст. 204 КУпАП, а також проставлено заборону в’їзду в Україну терміном на 5 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але ж вперті! Ізраїль закрився. А цим - до лампочки
Відповісти
караул !!!!!!! євреїв притісняють !!!!!! скоро ізраїльська армія захопить Умань
Відповісти
чимось подібний на макаку-резуса
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні