--> Дмитро Глазунов: "Виборцям раджу - шукайте не партії і нові обличчя, а розумних людей" | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дмитро Глазунов: "Виборцям раджу - шукайте не партії і нові обличчя, а розумних людей"

5
5
Дмитро Глазунов: "Виборцям раджу - шукайте не партії і нові обличчя, а розумних людей"
- Цими днями Луцьк відзначав своє 935-и річчя. А Ви любите Луцьк і за що?

- Люблю. Це місто дало мені можливість реалізуватися. Щонайперше створити проекти для людей, зокрема "Волинську обласну лікарняну касу". За 15 років її роботи нами вкладено майже 25 млн гривень в охорону здоров'я. За рахунок цієї страхової каси тисячі людей проліковано, сотні життів врятовано при інфарктах та інсультах, тисячі обстежених на пересувних мамографах в рамках нашої програми "Я буду здоровою і щасливою". Для волинян я видав книги про відомого політика і дипломата Бориса Клімчука і знаменитого українського барда В'ячеслава Хурсенка.
У Музеї волинської ікони поруч із оригіналом образу зберігається подарована мною унікальна картина волинського художника Жупанюка, де зображена багата історія Ікони Холмської Чудотворної Богородиці.

- Які проблеми Ви бачите в нашому місті, і що б змінили, якби мали можливість?

- Звісно прорахунки є. Насамперед, інфраструктура міста не була розрахована на таку кількість мешканців і забудов. Як наслідок, - черги в дитячих садках, бракує шкіл, черги в лікарнях, переповнений громадський транспорт, затори на дорогах і збільшення загазованості, проблема паркомісць, сморід від зношеної каналізації, яка не витримала такого "прогресу". Це важливо врахувати при розвитку приєднаних ОТГ.

- Що змінили б?

- Перше - скоротив би чиновників мінімум на третину. Це господарський підхід. Друге. Забезпечив би чергування лікарів в усіх школах, "тривожні кнопки" та відеонагляд за територією в усіх школах і садочках (окрім приміщень, щоб не створювати зайвий дискомфорт педагогам та дітям). Це безпека, щоб батьки були спокійні. Третє. Скасував би ганебні "благодійні внески" в медичних закладах Луцька. Це дещо розвантажить сімейні бюджети лучан. Четверте. Реорганізував би "Муніципальну варту", яку треба перекомплектувати за рахунок бійців АТО, щоб поставити в рамки ту частину наших несвідомих громадян, які заважають лучанам спокійно жити. Це порядок. П'яте. Створив би у Луцьку сучасний кардіоцентр, бо серцеві недуги - на першому місці за смертністю. Це здоров'я. І так крок кроком. Stеp by Step. Ці питання я піднімаю роками, однак з позицій лише громадського діяча це втілити не можливо.

- З ким реалізували б це все, з якою партією?

- Я не політик, і не спілкуюся гаслами. Я практик. Тому, реалізовувати буду не з партіями, а з розумними людьми.

- Але ж Вам приписують членство в партіях... та й виборний досвід у Вас теж є?

- Так, я співпрацював з провладними партіями, але виключно заради наших медичних програм. Інакше б не було того зробленого. Головне я не причетний до корупції і не торкався бюджетних коштів. А торішній виборчий результат вважаю закономірним, але не справедливим. Через організовані податкові перевірки і тиск на мене, я не мав змоги займатися виборами. Однак руки не опустилися. За свої добрі справи я отримав щедрі дарунки долі в житті. Моя порада - робіть добро, не чекайте подяки від людей, прийде час і Ви її отримаєте. Щодо мого рейтингу, то наразі він зріс завдяки "крутим" проблемам, які я піднімав. Але я рейтингами не переймаюся, бо не політик. А розумні, "зі стержнем" люди для української політики не надто потрібні.

- То ви підете на вибори?

- Треба йти і раджу це робити іншим, хто може змінювати світ на краще. Виборцям раджу - шукайте не партії і нові обличчя, а розумних людей. І головне - змінюватись самим. Ростити нове покоління розумних, вихованих і культурних людей. Починати із сім'ї, з садочка, школи. Без того нічого не буде. Головне наше завдання сьогодні - не стати остапівськими "чухраїнцями", які проспали свою державу.

Інтерв'ю підготувала Олена Тиха.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В дімаса - чергове загострення психіки
Відповісти
На жаль, наші виборці не розрізняють розумних людей. І не знають своїх громадянських прав і обов'язків. Ведуться на красиві обіцянки. Коли вже порозумнішають?
Відповісти
Хм, дійсно РОЗУМНІ люди в політичне лайно не полізуть!
Відповісти
Так з якою ж партією піде Діма на вибори? Хто взяв під своє крило цього блудного сина України?
Відповісти
Відвідувачі сайту, зверніть вагу: "Нами вкладено 25 млн. грн.". Що можна розуміти під займенником "нами"? Пан Глазунов розуміє себе і свою сестру. У пересічного читатача від здивування з причини щедрості Глазунова відвисне нижня щелепа. А насправді, це кошти людей і організацій, фірм, підприємств, де "пацієнти" Глазунова працюють чи працювали. З тих 25 млн. за 15 років Глазуновим було витягнуто щонайменше 20-25% грошей на власне безбідне існування-паразитування. Зробіть прості усні арифметичні розрахунки і порахуйте цю суму. Будьте такі ласкаві...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні