В Україну прибули підрозділи збройних сил США і Великої Британії

2
4
В Україну прибули підрозділи збройних сил США і Великої Британії
У проведенні стратегічного командно-штабного навчання "Об'єднані зусилля-2020" вперше будуть залучені військові підрозділи збройних сил США і Великої Британії. Про це повідомив начальник Головного управління доктрин та підготовки Генерального штабу Збройних Сил України генерал-майор Олексій Таран, інформує пресслужба Міноборони.


Крім того, залучаються радники Представництва НАТО в Україні, а також інструктори, військові радники та спостерігачі від Сполучених Штатів Америки, Великої Британії, Федеративної Республіки Німеччини, Литовської Республіки, Республіки Польща.
Загалом за проведенням навчання будуть спостерігати до 200 іноземних інструкторів, військових радників та спостерігачів.


«Так, наприклад, до складу апарату керівництва одного з тактичних навчань, що пройдуть у рамках СКШН «Об’єднані зусилля-2020», заступником керівника призначено командира десантно-штурмової бригади Великої Британії», — зазначив генерал-майор Таран.


15 вересня на Львівщині розпочалися військові навчання Rapid Trident-2020. На території військового полігону перебуватимуть близько 4 тисяч військових із дев’яти країн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подрочать трохи путлєра.
Відповісти
Пани прийшли
Полищуки раком руш .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні