Директор Луцького парку не пустив хвору дитину на атракціон

0
-2
Директор Луцького парку не пустив хвору дитину на атракціон
У луцькому парку 10-річному хлопчику з ДЦП не дозолили покататися на «Веселих гірках».

Про це у Фейсбуку повідомила мама хлопчика Валя Федорук, пише Вісник.

«На фото мій син Діма. Йому 10 років і у нього ДЦП. З цих 10 років літ 7 ми ходимо з Дімою в парк на атракціони. Особливо йому подобаються «Веселі гірки». А знаєте, як Діма покатався на «Веселих гірках» у цю суботу? А ніяк! Тому що чоловік, який перевіряв квиточки, і за сумісництвом, виявився директором центрального парку ім. Лесі Українки, сказав: «За технікою безпеки, я не можу ТАКУ дитину садити на атракціон», – ідеться в дописі жінки.

Звісно, батьки дитини були приголомшені.

«Ми з чоловіком оніміли.... не надовго. На мої пояснення, що ми тут далеко не вперше і покликати когось з адміністрації, відповідь була: «я тут директор». Розмова тривала недовго, і ми поїхали. Можливо, треба було залишитися і спробувати довести директору, що наша дитина хоче, може, і має право кататись на атракціонах, та не впевнена, що розмова була б спокійною та культурною. І чому я повинна випрошувати у незнайомого чоловіка( навіть,якщо він директор) три хвилини радості для своєї дитини і за свої ж гроші?» – написала мама хлопчика.

«На душі гидоття, два дні тіпало, сьогодні просто підтіпує. В суботу я вирішила, що ноги нашої на «Веселих гірках» не буде, а сьогодні понеділок, я передумала. Ми обов'язково приїдемо, і обов'язково покатаємось разом з сином на «Веселих гірках», якщо, звичайно, на заборчику не буде наліпки «Дітям з ДЦП вхід заборонено», ну і відповідних документів», – резюмує Валя Федорук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні