Український додаток випередив YouTube, TikTok і Netflix

0
7
Український додаток випередив YouTube, TikTok і Netflix
Український додаток Reface App посів перше місце серед розважальних програм у американському App Store, випередивши YouTube, TikTok і Netflix. Також Reface став другим серед безкоштовних додатків в App Store.

Про це раніше повідомив директор з продукту Reface App Іван Алцибєєв.

“Посунути Netflix, YouTube і TikTok на найбільш конкурентному ринку світу, сидячи на Воздвиженці! Досі складно повірити. Дуже пишаюся командою!” – написав Іван.

Reface App – розважальний додаток, який замінює обличчя на гіфку і відео. Його запустили у січні 2020 року українські розробники Роман Могильний, Олесь Петрів, Ярослав Бойко, Дмитро Швець, Іван Алцибєєв, Денис Дмитренко та Кирило Сигида.

Спочатку додаток називався Doublicat, але пізніше його перейменували на Reface, пишуть Букви.

Стартап отримав премію на Product Hunt, потрапив на сторінки The Verge, Forbes, Mashable та інших популярних американських і українських медіа.

Велику популярність Reface отримав завдяки блогерам і інфлюенсерам – про програму написали Снуп Догг, Брітні Спірс, Майлі Сайрус, Ілон Маск, Кріс Браун, Дуа Ліпа.

Станом на липень додаток встановили понад 27 мільйонів ​​користувачів. Reface App – розважальний додаток, який замінює обличчя на гіфку і відео.

В топі американського App Store додаток випередив TikTok, Netflix, YouTube, Hulu, Disney+ та інші.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні